teisipäev, juuli 12, 2011

Tuhandeid soove... imelikke soovegi...

Kõik on tegelikult hästi, kuigi jama palju... Viimasel ajal kirjutan koguaeg mingidest jamadest, nagu mu elu ongi hakkanud koosnema probleemidest...
Nii see ei ole ju.
Lihtsalt olen hakkanud julgemalt rääkima probleemidestki.

Mind hämmastab INNOVE nõudmised projektile. Saan aru küll, miks nõudmised on välja mõeldud..., kuid minu IAT puhul on natukene narr olukord neil nõudmistel... Nimelt, me projekti tüdrukud ei saanud keegi aru, mis selgitusi ja täiendusi sisse viia IAT pakkumise kogemuste valdkonnas. Ja mis ilmnes! Nad tahavad MTÜ LEEPÜ 6 kuu kogemusi. Aga meie kirjutasime lahti selgelt ja avameelselt kliendi Tiia ehk minu 11 aasta IAT pakkumise iseendale ning tulemused. Meil ei tulnud pähegi, et lühiajalised kogemused on tähtsamad. Põhimõtteliselt olen üle 11 aastat pakkunud teenust ja püüdnud arendada. Rääkinud, rääkinud, rääkinud... Teinud samat tööd, et ise kuidagi ellu jääda, mis mu/me LEEPÜ teeb 21. jaanuarist 2011 . Öelge mulle ja projekti tüdrukutele kumb on olulisem, kas minu kui IAT kliendi ja tegija pikk kogemus või minu kui LEEPÜ esinaise IAT lühiajaline kogemus?
Kas siin pole vastuolu???
Ok, 11 aastat tegutsesin mitteametlikult. Olnud iseendale IAT pakkuja ja sponsor, isiklikke abistajate otsija ja välja koolitaja, mul on välja töötatud tabelid, mis sobivad ka teistele näidata ja ülevõtmiseks. Ma ei ole 100 %-lt Händikalt IAT paberisüsteemi ülevõtnud... Arvan, et seda polegi olnud vaja... Konkurents ja pisut eriarvamused on ju alati head.
21. jaanuarist on ju kõik samamoodi. Ainult LEEPÜ on IAT pakkuja. Minu isiklik raha läheb annetusena MTÜ LEEPÜ kontole ja kahjuks või õnneks kaks korda rohkem kulutan nüüd IAT-le, sest MTA soovib ka makse. Ja ausalt öeldes on mul isiklikus elus nüüd topelt raskus... Kuid soovisin aastaid olla aus tööandja.
Miks teen seda kõike, küsis mais vallavanem. Võib - olla on bolgi lugejaidki, kes küsivad endamisi sama asja. Vastan: muud võimalus mul elamiseks ju pole. Ja soovin elada täna ja praegu, võib ju olla, et homme on mulle elamiseks hilja.

Muide, kui MTÜ poleks 6 kuud olnud teenuse pakkuja, siis see projekt ei lähekski läbi mitte ühegi valemiga. Vähemalt mina loen nüüd selle välja.


Tegelikult blogisin seda lugu öösel, kuid blogi jamas. Kutsutas poole loo... Ei viitsinud uuesti kirjutada... Läksin tudile.
Kirjutan nüüd 13. juuli hommikul. Mul on eilsest tänaseni Erika netipulk. Lubas asjaajamiseks...


Täna Tartu. Loodan ja soovin, et tuleb hea päev. Soovin, et probleemid hakkavad lahenema...


Teilegi, mu lugejad, hästi palju häid soove tänaseks!!!

2 kommentaari:

Maarja ütles ...

Facebookist: ole nii positiivselt positiivne, et kurat annaks oma kannupoistele käsu sinust eemale hoida. Ehk sobib siiagi :)

Tiia ütles ...

:)))