esmaspäev, juuli 16, 2012

Ämbliklilliast kuni... paljuni

Hetkel on ämbliklillial lahti 5 imelist õrna valget õit :) Enne lõunat, kui Lyga pildistasime, oli vist lahti 3 õit. Üks õis õitseb umbes kaks pool päeva. Ainult. Selle - eest on ämbliklillia õitsemine üli ime võimas.
Aitäh, Kamila, et tõid lille aastaid tagasi minu hoolde! Usun, et lilliale meeldib siin minu juures väga. Miks muidu on ta neljal aastal oma ilu ja rõõmu avanud. :)
Varsti panen piltigi.

Nüüd veidi poolaasta IAT-st ja paari sõnaga soovikirja tulemusest siiani.
Jaanuarist juuni lõpuni oli mul kokku 841 ja pool IAT tundi. Tuletan meelde, et pooles aastas oli 4358 tundi - mõelge nüüd ise, kui palju või vähe tunde tulen toime ise üksi. Ausõna, soovin lihtsalt öelda, et kõik on võimalik minu jaoks... Ning olen tänulik, et olen oma puudega nii hästi kontaktis, et suudan peaaegu kõikega ise toime tulla nagu parimates aastates naine peabki tulema ;) 
Kindlasti aga vähendada IAT tunde näiteks veel - see ei tule kõne allagi. Siis tuleks täielik katastroof... Ma ei saaks olla lendavalt aktiivne. Energiline. Usun, et seda musta variandi ei saa olema ealeski... Seda peab vahel lihtsalt mõtlema, silme ees läbi laskma, siis näeb, mis on hetkel siiski hästi.
Soovikirja tulemusena andi IAT jaoks natuke üle 120 eurot. Suur aitäh! Minule on see summa vägagi  suur, kuigi see läks kohe kasutusele.
Kes soovib täpsemalt infot, palun, võta minuga ühendust :)

Kuna nüüd on mul jälle arvuti, siis tegelen soovikirjaga edasi...

Ma tean täpselt, milleni soovin jõuda ja kes soovin olla. Tiiatibu jätkuvalt :) See, milleni soovin jõuda, tuleb samm - sammult. Läbi raskustega. Vahel näiliste loobumistega - st alati on vaja miskit otsida ja leida ja jälle kaotada...
Poolaasta on olnud tegelikult keeruline. Pingeline. Kuid kogemused õpetavad uusi kogemusi otsima.

Kommentaare ei ole: