esmaspäev, juuli 09, 2012

Olen olemas juba lindudega

Olen täiesti olemas- ärge muretsege :) Ma avastasin, et nii mõnigi inimene on hakanud mind taga ajama. Lihtsalt ma ei ole läpakasse saanud. See ajab mind ennast närvi- nii palju jääb tegemata. Ehk ei jää tegemata, aga lükkub edasi.

Laupäeval juhtus midagi väga erilist. Hommikul ja õhtul. Bongo oli maal mamma pool suvitamas ja seega olid aknad lahti. Ja siis lendas linnuke tuppa, nii hommikul kui ka õhtul. Ei ole sellist juhust veel olnud. Aga õnneks nad pahandust ei teinud, lihtsalt lendasid sisse ja välja. Õhtune oli üks viis minutit hirmunud aknalaual; mina püüdsin temaga rääkida nagu linnuga ikka :D Aga kuidas linnuga rääkida, ma ei teadnud :P Siis ma nägin nii lähedalt ta silmi ja see oli hästi tore hetk. Ta nagu sai aru, mida ma talle räägin ja lendas vabadusse. Hästihästi lahe.

Kommentaare ei ole: