reede, juuli 20, 2012

Jälle näituse korraldamise sehkeldused

Varsti ongi 4. august ning avan taas näituse. Seekord Paldiskis, kus ma ei ole veel siiani käinud. Kohtki on minu jaoks väga põnev - A. Adamsoni majamuuseum
http://www.amandusadamson.eu/sundmuste-ja-naituste-kalender 

Aga nagu ikka, ei möödu minu poolselt ilma sehkelduseta. Mitu kuud arvasin teadvat kindlat, kuidas lähen Paldiski. Kõik nagu toimis... Ja nüüd on plaanid jälle vastu taevast :) Mitte midagi nagu jälle ei toimi...

Soovin nüüd küsida, kas keegi sõidab 3. augustil Tartu - Tallinn - Paldiski või saab vähemasti aidata toimetada mul maalid Tallinnast Paldiskisse? :) Arvatavasti tuleb minna bussidega.

Juba aasta alguses mõtlesin, et lähen Paldiski päev varem. Üks päev või vähemalt õhtu võin ju lihtsalt puhata mere ääres :);)  Ma võin ju aastas kord puhkust endale lubada. :P Tõelist puhkust, mis unustaks argimured ja nii edasi... Hetkel tundub küll, et puhkus tuleb taas suur seiklus ja närvesööv aeg. Egas midagi - see niiii minulik :):):)
Leidi juba mulle Paldiskis ööbimiskoht. Olevat kunsnikule hästi maaliline koht. See on hästi tore, kuid magamiskotid peaksid endal olema... Neid mul ka ei ole.

Usun, et kõik laheneb! Kui mitte enne, siis viimasel minutil ikka :D

Vahe peale st enne Paldiskit on tõenäolisusega siiski veel näitus siinsamas, Kaagveres.  Rohkemat ma ikka veel ei tea...

Oi, ,mulle meeldib näituste korraldamine!
Omamoodi kunst...

Kommentaare ei ole: