kolmapäev, august 22, 2012

Tänasest ning reedeks vajan IA asendajat

Täna oli vastuoluline päev. Kõik laabus, kuid...

Signe tuli autoga tööle. Kesklinnas  parkisime auto kaheks tunniks ja siiski saime trahvi aknale. Ebaõiglaselt. Kindlasti trahvija jääb pika ninaga, kui Signe asja vaidlustab. Ja Signe teeb seda! Sest parkimis lõpuajast oli veel minuteid puudu...Üleüldse parkimispilet alles ja oli ILUSTI autoaknal nähtav...
Igatahes vandusime mõlemad :) Seda juhtub minu puhul küll harva.

Kohtusin ia kanditaadiga. Tundub, et on tubli ja asjalik tüdruk. Aga kas ta julgeb või soovib olla isiklik abistaja ja kas meil tekib hea klapp - näitab aeg... Mina loodan parimat :)

Hästi tore oli Pierre´s näha psühhodraama rahvast :) Ja küsiti, kas konverentsil näeme... Kahjuks mitte...

Ja reedega ilmnes väike probleem. IA Signe ei saa siiski mul tööl olla. Ja nüüd ongi minul küsimus, kes saab mind abistada ja hästi (ka suht kiiresti ) "tõlkida" minulegi olulisel üritusel? Võib - olla saab IA Ly, kuid seda saan teada homme õhtul ning lootus väikene... Enda poolt teen kõik võimalikku, et esineda pooltundi oma koolitusprogrammiga EPNÜ töökoosolekul reedel Tartus Dorbatises.
Esinemistekst on valmis kirjutatud ja mõeldud mul juba.

Mõistan tõesti oma abistajaid, kuid hetkel on mul jälle küsimus: MITU IA-d peab mul olema, et omi tegemisi teha ilma eelneva paanikata, kas saangi minna ja teha parimat. Ühes nädalas kahest üritusest loobuda on minu jaoks siiski natuke palju. Seda enam, et loobumine pole otseselt minu enda soov...

Usun siiski, et kõik laheneb hästi!

3 kommentaari:

kukupai ütles ...

Sul peaks olemas olema ka invaparkimise kaart, kas see ei luba siis tasuta hoopis parkida? Või on Tartus teistsugune kord?

kukupai ütles ...

Sul peaks olemas olema ka invaparkimise kaart, kas see ei luba siis tasuta hoopis parkida? Või on Tartus teistsugune kord?

Tiia ütles ...

Täiesti olemas, kuid meie Silveri autos. Unustasin ju võtmata... Vana pea palju vaeva