Kolmapäev, november 21, 2012

Detsembris ongi väikene hullumeelsus!!!

Niisiis, 99,9 % on kindel, et detsembris on mul veel kaks näitust.

3. - 7. detsember on Roiu raamatukogus näitus. Roiu asula on naabervallas. Haaslava valla vallavanemaga alustasin tegelikult läbirääkimist juba vist septembris... Nüüd küll tuleb lühiajalisem näitus. Usun seda, et kes soovivad, näevad siiski mu kunsti ära nädala jooksul :)

11. detsembril kell 14.00 on Lääne - Tallinna Keskhaigla Hooldusravikliiniku avamine, kus fuajees on usutavasti ka minu kunstitööd ja jäävad sinna mõneks kuuks. Loodan südamest, et patsientele ja kliiniku perele annavad mu maalid rõõmu ja sära :)
Avamisel olen mina ise ka kohal. :)

Loodan ja usun, et nende kahe sündmuste kahel päeval kõik sujub mul. Momendil näib küll, et kõik on järjekordselt umbsõlmes ja mitte midagi ei hakka hargnema... See on pabin. Tegemis ja esinemispabin, mis on parim, mis võib olla - see tähendab, et teen südamega õiget asja :)
Aga ma ei tea veel, kuidas näiteks taas Tallinna sõidan... Seekord koos maalidega...
Ja siis ma ei tea veel, kes on neil päevil mu isiklik abistaja on ning kas ongi... Olen juba jõudnud mitme tüdruga rääkida, kuid... koolideski enne jõule kiire aeg... Tuleb mõista ja samas ka iseendale mõelda, et üldse minna ja olla...
Veel ei tea ma, mida selga panna... Riietus puudub üleüldse...
Kas ei ole minulik?! :D

KUI need kaks näitus see aasta veel on, siis on kokku sel 2012 aastal üheksa näitust. Pisut uskumatult hullumeelne!!! Mina ise leian küll nii :) Ma ei oleks osanud seitse aastat tagasi uneski sellist kunstitegemisemöllu näha, ausõna!

3 kommentaari:

Erika ütles ...

Transpordiprobleem.. Abistaja olemasolu.. Ja siis tuleb: "Veel ei tea ma, mida selga panna"!? :D:D Hästi paned, tšikk! :P
Tee kapid korda, küll siis koorub midagi välja, mis unustusse vajunud. ;)

Anonüümne ütles ...

Kaks tüüpilist naiste alalist probleemi ju sul :)
1. Riided ei mahu kappi ära
2. Selga panna pole midagi.
Tere tulemast klubisse :)

Tiia ütles ...

:) :) :)

Leidsin Lõunakas kleidi - igaks juhuks jätsin ta veel poodi :P