laupäev, november 03, 2012

Need meie JÕULUKAARDID

on ikkagi päris jõulukaardid :)

Teadsin, et novembris algab taas Suu ja Jalaga Maalivate kunstnike jõulukampaania. Otsustasin vaikida seni kuni minuni jõuab esimene kommentaar. Tõsi oma tüdrukutele mainisin, kuid tundub, et päris hästi ei saada aru ikka veel... Mina olen olnud oma kirjaga kampaanias... 5 aastat (mõtlesin mitu aastat juba), ja ikka ja jälle tulevad korduvad küsimused.

Jah, kampaania on õige, ei ole kummaline.
Jah, olen kampaaniaga seotud, sest kuulun Suu ja Jalaga Maalivate Kunstnikke Ülemaailmse Ühingu. Olen stipendiaat.

Ühtegi jõulukomplekti ei saada mina. Mina ei tea saatmistööst mitte midagi. Mina ei tea ühtegi saajat enne, kui minuni jõuab mingi kommentaar. Eelmine aasta tuli rohkem häid kui halbu...

Selle aasta jõulukaarte võite näha ja ise ka telllida SJK-Kirjastuse kodulehelt http://www.sjkkirjastus.ee/?doc=10014 . Ja lisaküsimuste korral, palun, pöörduge ka SJK-Kirjastuse poole.
Mina olen vaid kunstnik. Mina kirjutasin komplekti juurde kaaskirja, ilukirjas. (Usun, et ükskord saab komplektis ka minu maalist kaart...) Mina tegelikult ei peagi küsimustele, mis ei puududa kunsti, vastama

Loodan väga, et selle aasta jõulukampaania on edukas!

Kommentaare ei ole: