esmaspäev, märts 23, 2015

Ratastoolis istumine on tasuta :P

Käisin üle mitmekümne aasta "Ekraani" kinos. Diana kutsus mind lihtsalt "Vehkleja" filmi vaatama. Film oli väga hea, isegi pisar tuli silma. Kui mul juba pisarad jooksevad, siis on midagi head :) Eestlane oskab ikka filme teha :)

Aga, nagu ikka, oli suhkrutüki sees üks pipratera. Sooduspiletite kohta on pikk-lai info suurt tähtedega kohe kassa juures väljas. Et ratastoolis külastajale tasuta. Mina soovisin ikkagi ratastoolist välja oma kohale istuda, et filmi võimalikult nautida. Üldiselt ma istungi teatris ja mujal ikka tooli peal, mitte ratastoolis - see on ka kehale puhkus teises asendis. Aga mis välja tuli, oli see, et kui ratastooli kasutav külastaja soovib ratastoolist väljas istuda, siis pole tasuta piletit ette nähtud ! Anti küll soodushinnaga, aga ikkagi tasuline.

Mul ei olnud 2.30-st kahju, aga selline olukord tegi nalja. Et kellele see sooduspilet siis peaks olema - kas mulle või ratastoolile ? Ja kas ma maksan ainult koha eest, või ka kultuurist osasaamise eest ? Kõik ratastoolis olijad pole ju päevad otsa ainult ratastoolis.

Absurdikas kuubis ühesõnaga.

Kommentaare ei ole: