Reede, märts 27, 2015

Uhke ja hää...

... on olla  23 aastat ühe Silveri ema :) Ehk viimastel aastatel olen küll muti!     :)

Nende aastate  jooksul on olnud rõõme ja muret,  südamevalu... Nagu ikka emadel. Kui 23 aastat tagasi olin õnnelik, siis praegu lisandub õnnetundele veel olnud hulljulguse tunne, mis siis kadus justkui õnne ja elu sisse... Tõsiselt,  see on hullumeelsus, et aasta ühe kuu ja kümne päeva vahega sain     kahe  lapse  emaks. :)

See on vist küll üks parim ja hull  hetk mu elus!

Nüüd  on Silveri elu  küll tema enda kätes... Ma näen vahel, et ta valib samuti hullumeelse elu... :) Ma ei  ütle  aga midagi. Selleks puudub mul  õiguski. Noor inimene peab ise oma elukogemused saama. Ja keegi ei saa ega või öelda,
et
hullumeelsus ei vii suurte asjalikku ellu ;)     


Kommentaare ei ole: