pühapäev, märts 01, 2015

Veebruarist ja üles ärkamisest

See veebruar on olnud vägagi asjalik ja hea. Viimastel aastatel on olnud veebruarikuu kõige vaesem ja magedam... See kuu on IAT tundegi kokku üllatavalt hea arv - 121. Sellise IAT tundide  arvuga küünlakuud ma ei mäleta...  

Kuid soovisin mõne lausega blogida Tallinnas  käimisest. " Naised, ärgake üles"  saalikoolitusest. EBS-s. Tegelikult kingisin iseendale parima  kinki. Trepid olid küll hullud, kuigi me Johannaga saime hakkama. Siiski sooviksin EBS majas näha edaspidi  vähemasti trepironijat, kui lifti pole võimalik ehitada.  Parim hetk oli koolituspäeva lõpus,  kui jäin   Johannat riidehoiust tagasi ootama  ning  ainuke mees, keda mina siis koolitusel  nägin,  küsis kõrvalolijatelt naistelt:
"Mida too seal teeb?" näitas näpuga minu poole.
"Ta käis koolitusel." vastas üks naine.
"Kuidas ta sinna pääses?"
Naersin omaette.
Mehed, ärgake ka! Mõnes teises mõttes! Üks mees võib rikkuda kentsakalt  päeva...
Nii mõnigi naine soovis meid trepil aidata... kuid see ei oleks siiski miskit Johannal  kergemaks muutnud...
Koolitus oli hea. Mõtlema panev. Koolitajad Ester  ja Leena profid. Istusin. Kuulasin.Jälgisin mängu koolitaja pilguga, kindlasti sain palju endale juurde.  Mina isiklikult arvan, et selletaolisi koolitusi tulebki julgelt kõikidele üheaegselt teha. Tulemus oleks hoopis teistsugusem, kui  oleks  puudega naised eraldi... Me ju  kõik õppime üksteiselt miskit juurde. Mina küll  tundsin end võrdväärsena  :)
Armas hetk oli kohvipausi ajal, kui ehete müüjanna kinkis lihtsalt hõbedast ingli :) Kahjuks firma ei tule praegu meelde.  Igatahes ingel ripub   mul kaelas. Loodetavasti  toob ingel mulle vaid head ja õnne ja edu.  

Ka psühhodraama Talvepäevast  (tundidest)    sain kaasa nõkse, mida igapäevaeluski kasutada.

 Oli üks mõnus veebruar!
Usun, et olen ärganud,   kuid nüüd lähen maganud, et hommikul jälle särada!

Kommentaare ei ole: