teisipäev, märts 24, 2015

MTÜ LEEPÜ'st sai MTÜ TM Loovus

Niisiis - üks ammune soov on täitunud. Meie MTÜ LEEPÜ'st sai ajalugu. Tänasest ametlikult. Ehk tänasest on meie ametlik nimetus MTÜ TM Loovus :) Peaaegu poolteist kuud tõsist tööd ja poolteist-kaks aastat nime otsimist viisid tunni ajaga sihile. Täpselt nii kaua võttis aega muudatuste registreerimine Äriregistris ja kohtumääruse kättesaamine.

Praegu blogin hästi lühidalt, sest TM Loovusel saab üsna varsti olema oma blogi, mille kallal asjaosalised juba töötavad. MTÜ TM Loovusel on oma ametlik e-aadress: tmloovus@gmail.com.

Ja veel: mida siis TM tähendab ? Kõigepealt nimetähti: Tiia ja Maarja, ja nad võivad tähendada veel tuhandet asja, nagu taevas ja maa, tunne ja mõte, taat ja memm, tütarlaps ja memmepoeg :). Neid erinevaid tähendusi saaks terve A4 täis - palun väga, valige endi jaoks kõige sobivam tähendus välja, olege loovad - ja öelge meile ka :)

Tegevuskava jääb enamvähem samaks, nagu LEEPÜ'ga kunagi alustatu. Esmane prioriteet on ikka ja jätkuvalt Ligipääs elule, mis jääb ka MTÜ TM Loovuse motoks. Oluline on IAT osutamine, tutvustamine ja arendamine. Lõputult ja väsimatult. Teiseks naiseks, miks mitte ka meheks olemine. Ehk kuulub ka kunstilooming selle kõigega kokku - loovusega igal juhul. Ja kolmandaks jääb ikkagi jätkuvalt psühhodraama. Ehk koolitamine ja gruppide tegemine. Tegevuskava on meil viieks aastaks paigas.

Liikmete värbamine ei ole meie jaoks eesmärk omaette. Aga kui keegi soovib meiega liituda, nagu juba Diana on juba meile palju abiks olnud, siis olete oodatud ja ootame teie käest ka avaldust ning motivatsioonikirja. Ka lihtsalt abikäed ja igasugune toetus on oodatud.

Ülejäänud LEEPÜ liikmed kustutasime nimekirjast kahjuks lihtsalt ära, kuna me polnud neist aastaid midagi kuulnud.

Valgust ja edu meile - ehk MTÜ TM Loovusele.

Kommentaare ei ole: