esmaspäev, märts 09, 2015

Sauel sai niisiis laupäeval käidud. Ausalt  ka, üle mitme aasta kingiti mulle naistepäevaks lill :) Tööpäeva lõpuks. Grupi juhtimine on põnev ja pingeline töö, mis mulle meeldibki. See töö  nõuab väga head kodutöödki minult endalt :)
Lille kinkijal, Heikil oli hea idee, et teha lillest pilt. Ehk  ma ei jõua temaga koju. Ei jõudnudki. Arvatavasti kukkus kotist... Minu oma viga, et ei pannud tähele näiteks rongipõrandal paberituutut... :(  
Muide, näoraamatus like´sid seda pildi 98 % naisi. :) Eilegi. Mitte et ma  like´d nii väga igatseksin, kuid  juba  aastaid olen märkanud, kui  aralt panevad meeldimisi mulle... See on  huvitav!   Oma meelest suhtlen küll ka  mees -  sõpradega... 
Üleüldse facebook on  faceboook.  Facebook  ei ole päris elu!!!
  
Tegelikult iga päev võiks  kinkida midagi  armsat  :)  See ei pea tingimata mingi täht- või pidupäev.  Like  pole ka see armas  üllatus, mida päevast päeva panna.    :)

Täna   oli isikliku abistaja Greetel esimene tööpäev. Loodan südamest, et  Greetega hakkab hea töösuhe olema mitu - mitu kuud või ehk kauemgi...

Kommentaare ei ole: