laupäev, juuni 04, 2016

Täna, 4. juuni on ajalooline päev mu elus





Täna niisiis täitus mu kauaaegne unistus!

Tegime esimese proovisõidu minu teise uue kallikesega. Jah, mul on oma auto :)  Ilus sinakas must Audi.






Päris ausalt, olen sõitnud sadu kordi isiklike abistajate autodega, kuid täna esimest korda sõitis isiklik abistaja Helerin minu autoga. Olin seda hetke aastaid ja aastaid unistanud, et mul on oma auto ning isiklik abistaja juhib. 
 

 Meiega sõitis veel Silver, kes natuke julgustas ja natuke tembutas ka. :) Temalt ka pildid.  Hetkel jagan Silveriga ka kallikest.

Mul on tõesti hea tunne. Mul ei täitunud sel kevadel üks suur unistus, kuid täitus teine suur unistus.

Niiviisi saan unustada mikrobussid. Kergendan nii enda kui ka ennekõige isiklike abistajate elu - olu. On ka aja kokkuhoid ja mugavuski.
Õhtul päeva tähistamiseks proovisime küpsetada uues ahjus rabarberikoogi. Sai maitsev. Ahi hea.

Mis veel puudub mul?
Ehk kellegi tugev õlg, millele toetuda ja öelda, et olen rõõmsasti väsinud...

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nii, et Su isiklikele abistajatele, kelle sa edaspidi palgata kavatsed, on nüüd kindel nõue, et peavad omama autojuhioskust ja lube? Või oli selline nõue kogu aeg olemas?
Palju õnne isikliku neljarattalise omamise puhul! Mul pole kunagi isiklikku autot olnud, juhilube ammugi mitte... ;)

tiia ütles ...

Aitäh hea soovi eest! Õnne alati vaja. :)

Kindlasti me EI kavatse juhilube nõudma hakata - ega see ei tee veel abistajast head abistajat. Siiani on olnud ikka vastupidi, paljudel load olemas, aga pole olnud autot...


Auto tuleb siis me ellu, kui ise seda soovime - usu mind :) Mõtlen nüüd tõsiselt, et võiks teha liiklus eksami ära, sest vastutan ise ka... Miks mitte kunagi loadki teha, maailmas on ju jalgadega juhte küll...

Anonüümne ütles ...

Kõva asi Põllu peal võiks proovida jalgadega juhtida. Rootsis juhib üks naine rooli jalaga ja käed ka puuduvad. Pidur ja gaas on peatoe sees lülitiga.

Anonüümne ütles ...

Kui lube tahad teha siis tasub jalgadega juhtijatega suhelda ja uurida s.h. kuidas võidelda autokooli negatiivse suhtumisega..
https://www.youtube.com/watch?v=49hkD6dmX8k

Anonüümne ütles ...

Monika pidi ka arusaamatult kaua õpetajat otsima kuigi tal käed terved. 3a. tagasi. http://etv.err.ee/v/elusaated/meie_inimesed/saated/6dd2a606-d835-4003-afca-6f54e209d930

tiia ütles ...

:)