pühapäev, juuli 03, 2016

Sünna järgne sünnapidu keset suve!!! Festivalil Pühajärvel

Sellist asja ma ei mäletagi, et keset suve oleks olnud mul sünnipäevapidu... Pisut võimatugi... Aga ka see võimatu sai eile võimalikuks. Pühajärvel Restrobest festivalil. Nimelt Diana kinkis ühe pileti võidetud kahest mulle täpselt 23. veebruaril helistades, kui olin Kärdlas. Kuna see oli natu kreisi sünnapidu, siis lubasime lapsemeelsustki :)


Tivoli saime lõpuks töötajate aiaväravast, muidu oleks olnud trepid ja nõlvakud ees... Noormehed aia tagant vahtisid esialgu küll meid hämmastanult... Aga tivoli me saime :) Ja lendasime luikedega, see oli kõige aeglasem ja mõistlikum karussell, kuhu mina julgesin minna.
10 aastat tagasi sõitsin täpselt samas kohas vaaterataga.Piknik festivali aia taga. Jõime kohvi...
 Pühajärve restoran oli suht ligipääsmatu, kuid selle eest oli teenindus super hea. Kaks noormeest kandsid mind trepidest üles ja alla. Söögid olid normaalste hindadega ja maistvad. Ma tegelikult polnudki mitu aastat päris restoranis käinud...
Oli väga mõnus suvepäev.
Nägin mõnd tuttavat, keda polnud 100 aastat näinud. Isegi meedia asjamehed, kes on minust kuidagi must lugu teinud, teretasid.
Natu purjus mehed pakusid mitmel korral abi, mis abi nad päriselt mõtlesid, sellest ei saanudki täpselt aru... :) Pühajärvel on olnud mul ennemgi nendega väga head naljad  :) Tamtsu eest lubati võsalõikur, mida olen ootanud juba 11 aastat :) :P

Hea muusika. Tuletas kauneid aegu meelde.

Tänud Diana ja Helerin!

Pildid neilt mõlemalt.

Kommentaare ei ole: