pühapäev, juuli 17, 2016

Tõesti...

... on hetki, mis kaaluvad üles kogu kurbuse, mis kogunenud hinge :)
Ja siis saad aru, et oled elanud selleks, et elu läheks edasi, see tähendab, edasi elada.
 See äratundmisrõõm mul täna
 
Sellest ei saagi rääkida ega kirjutada.
See minu oma ;)

Alustasin uut suurt maali. Ega ma päris täpselt ei teagi, mis pilt tuleb, kuid usun, et miskit kenat. Kardan selle maali ärasaatmisega, kui ükskord tuleb see aeg, tuleb Omnivaga jälle probleem. Nagu "Hüppega" oli - ebanormaalsete mõõtmed... Loodan siiski, er nii ei lähe. Tõesti loodan.
Geniaalne on tõesti vahel naljakas olla. Ise ka lõkerdan. Mul polnud suurt pintslit, mida korraks vaja oli... Aga mu leidlikusel pole piire! Kuna üks päev sorteerisin oma riideid, siis viskasin ära mõned vanad kampsunid, millel polnud enam tegu ega nägu. Noojaa, sealt rämpsu kotist leidsingi karvase kampsi, mida oligi mõnus pintsli asemel kasutada. Küll ma olen ikka nutikas! Tulemus maalil on hea.
Ilm oli värvine.
Paar tundi koristasin vaheldumisi "Sajandi armastuse" vaatamisega. Reklaamipausitel koristasin.
Jalad veel värvilised.
Ma ei viitsinud enam nühkida...

Kommentaare ei ole: