teisipäev, juuli 19, 2016

Kõik, mis teen ja kuidas teen, kas on see õige...

... laulab Paul Allik praegu youtobe´s ... Huvitav, see raske laulumõte,  mis selles laulus on, meeldis minule väikese tüdrukuna juba. Mäletan hästi, kuidas kuulasin seda laulu väikeses valges raadios ja mõtlesin, kuidas õigem on ... Kuidas soovisin õigesti teha ja olla...
Kuidagi kurvalt naeratama paneb see nüüd...
Tegelikult ma ei tea siiani,  kuidas on õigem.
Lihtsalt teen kõike südamehääle järgi.
See kõige lihtsam olla mina ise. Mu meelest see on õige...
 Kuigi sagedasti see raskem ja valusamgi...

Igatahes otsustasin juuli lõpuni lihtsalt olla iseendale. See kõlab  ehk egoistlikult, kuid vajan enda leidmist. Ma olen väsinud  enda kadumisest jumal teab kuhu... Soovin end üles leida - iseendaga hakkab lõpuks igav peidust mängida. Sooviks muid põnevaid mänge ka mängida... Edasi kuhugile minna... Midagi veel teha... võib - olla mitte uusi asju, kuid ka vanad ja tundud tegevused ja toimetused annavad uusi  väljakutseid...

Pühapäeval lõpes mu näitus Kuressaares.  Kuigi palusin  Katariinalt abi näituse mahavõtmisel - selle eest talle aitäh - kuid maalide järgi lähen sel nädalavahetusel ise. Samaaegselt loodan vähemasti üks päev Saaremaal puhata ja teha seda, mida ma pole varem teinud. :)
Neid asju, mida ma ei ole veel teinud, ikka jätkub veel!!!
Näiteks vallutada Loss :) Kuigi see saaks olema vähe keerukas meil Kristiga kahekesi...  Aga vähemasti mõte on.
Usun aga kindlalt, et mu "Igatsusevärvid" vallutasid osa Lossi ikka juba :) Seegi hea!

Kas see on õige, et hommikuti ei tahaks nagu enam  uudiseid kuulda... Maailm muutub järjest kurjemaks... Kõikjal sõnatu sõda... Uudised kuulades või lugedes mõtlen tahtmatult, mida nüüd mina pean tegema  või saan teha... On tunne, et nagu tahetakse, et inimene hakkaks värisema mingi kurja jõu eest...
Kunagi varem ei ole olnud minul sellist tunnet ...

Kommentaare ei ole: