laupäev, juuni 10, 2017

Hullem saab olla alati :D :D :D

Olen  hetkel üksinda. Päris hea. Mõnus laupäevaõhtu.
 Sirelid vaasis.
Muusika.
Muide "Sireli puhkemispäev" meenub mulle iga sireliaeg. Minu jaoks on laulusõnadel hea mõte. Seda laulu on harva kuulda... Viimase nädala olen mina küll üsna põhjani joonud. Ühe lonksu jätan alati põhja, siis on ikka, mida veel oodata ja looda.  Igatseda.  Paremini teha... Selles nädalas puudub üks suudlus... Aga noh, ega ma väga ka ei mõelnudki sellele. Ei olnud aega. Aeg on ju hea vabandus kõigele. Ausalt öeldes, põhjused on muus. Mulle lihtsalt meeldib mitte suudelda, sest pole leidnud kedagi, kes seda tõesti vääriks... Ega ma ka ei otsi teda eriti... Kui satub mu teele, on hea rõõm ja õnn, kui mitte,  on samuti hea rõõm ja õnn - jääb ikka tilk põhja alles, tilk joomata...

Tegelikult täna hommikul tundus mulle, et wc-s ja dšusiruumis lähevad kõik tihendid ja mingid kolmikud ja veetorud järjest läbi. Nagu oleks olnud mingi nõidus! Tagatipuks kuumaveeboiler hakkas ülevalt tilguma... Asi oli pisut hullem, kui tundub, sest vesi tilgus trepikotta juba. Keegi ei saanud eile aru, mis kust vesi. Minul oli kuiv ja kõik nii nagu peaks... Täna hommikul kuulatasin ja kuulatasin ning avastasin, et torudekapis tilgubki...
Õnneks homme saab loodetavasti taas kõik hästi korda. Alo vahetab boilerigi ära. Muidugi uue ost on ootamatu mulle, kuid kuuma veeta enam iial ei sooviks elada. Oskaks küll. Olen kunagi ammu siingi kodus elanud aind külma veega - ja hakkama sain/saime. Vannivee tegime veekeetja... Oi, oli elu ja aeg!!!
Kui hakata mõtlema, mida kõike ei ole elus tulnud ette või olnud... Ikka olen toime tulnud. Raskustest ja keerulistest olukordadest miskit õppinud.
Elu ongi ellujäämiskursus 😋
Ja alati saaks hullemaks minna. Aga ka paremaks.

Selline on minu argipäev.
Tavaline elu.
Ei midagi erilist lusti ega lillepidu. Kuigi vahetevahel võib näida, et mul läheb pea kõik sujuvalt ja linnulennultki. Ega ei lähe küll nii kergesti  😐 Olen õppinud probleemidega rahulikult ja suhteliselt / võimalikult kiiresti tegelema. Uutele jamadele peab ju ruumi tegema. Kuhjuvad veel hunniku, proovi siis neist jagu saada. Topelt vaev ja higi siis...

Ahjaa, Pille tõi mulle veel lilli. Mul on nüüd ka väike ahvileivapuu. Võib vist varsti avada botaanikatoagi! 😉


Kommentaare ei ole: