reede, juuni 30, 2017

Suudan ikka inimesi jahmatada!!!

 Tuleb vaid istuda oma köögiaknale (3. korrusel) ja hüüda viisakalt alla "Tere", kui Piretit tabab südamerabandus, et Tiia on hulluks läinud ja mis Tiia teeb 😊
Eile sain teada, kui lihtne on inimesi surmuks ehmatada.
Teised istuvad ja kõiguvad mul sellel aknalaual tihti, muide. Ja siis karjun mina neile: "Hullud, mis teete!"

Tegelikult soovisin üle vaadata oma uue lilleaia, mis sai tehtud köögiakna taha. Soov oli mõned head aastad. Alati sai enne suvi otsa...Nüüd on mul suur lilleaed ning elu on suur lilleaed väikese vallatu minu ümber 😉

(Mu aiamaa on ka täitsa ok. Enamus asju, tillid ja lilled,  kasvavad... Ainult vihm natu segab aiamaal käia.)


Mul oli turvaline istuda aknalaual. Päriselt ka. Oma hullumeelselt elu ma ikka hullumoodi ohtu ei pane!!!

Silver tegi pilte. Ta ütleb, et mul facebooki sõltuvus 😋 unustades blogi sõltuvuse... Ahahah!!! Ja no mis siis, kui ongi sõltuvus - paljudele meeldib see minult! Lugejatel on pisik mu elu lugeda ja jälgida. 😊 Veel klõpsatas ta ühe piisavalt lollaka pilti. Pean  selle ka üle riputama.
Selliseid tempe vahetevahel teevad mu pere ja muud loomad!!!

Kommentaare ei ole: