laupäev, november 03, 2018

Eile Tallinnas

 Eile niisiis käisin Tallinnas. Foorum oli pühendatud EPNÜL 20 aasta sünnipäevale. Palju õnne ja suuri edukaid unistusi!!! 😊💓

Mitmendat korda see aasta Hannaga olime pealinnas, seda me ei suutnudki kokku arvutada. Ühesõnaga, päris mitmendat korda!!!
Jätkuvalt ei meeldi meile Tallinna liiklus, mis on hull ja närviline. Kuigi Hanna on kindla käeline ja tasakaalukas autojuht. Me suudame koos jälgida liiklust...

Foorumist "Märka naist, mitte puuet" niipalju, et  mul on veidi kurb, et reklaami oli napilt... Vähemasti minu teada. Kindlasti oleks see sõnum laiemale seltskonnale, kuigi osalesid paljud, kes seotud EPNÜLiga. Ma ei pannud tähele ajakirjanikke huvi, ehk oligi - siis oleks huvitav teada, kus saaks erivajadustega naiste rõõmudest ja muredest lugeda... Sest kõik  märkamine on siiski hoopis laiem teema, kui ammututtavas ringis.

Mulle meeldis, et mõned mehedki osalesid.

Ise kohtusin nii vanade kallite tuttavatega kui uute inimestega, ka facebooki sõpradega ja blogi lugejatega. Olen tänulik, et oli niipalju naeratusi ja julgustavaid sõnu minule. Niipalju häid ja sooje sõnu on siiski ikka veel harjumatu - sest enda meelest olen väga tavaline naine oma muredega ja rõõmudega ja igatsustega ja millega iganes.
 Hannaga, keda arvati jällegi minu tütar olevat. Taaskord mul tütar juures 😊 Ei ole paha tunne lugematute laste ema, vastupidi - hea tunne on. Ennemgi arvatud, et Hanna on minu laps... 
Aave tuli hetkeks, sest tõi mulle väikesed super üllatused 😉 Üllatused, mida mõtlesin ise teistele teha, kuid nüüd on Aave üllatava abiga tehtud. Mul jääb vaid teistele üllatusi teha. Oi, ma armastan üllatusi ja üllatuste tegemit!
 Maarja laulab ja klaveril saadab noor pianist Anu.
Tort oli väga hea, kuid väga magus. Isegi minugi jaoks...

Kommentaare ei ole: