neljapäev, november 15, 2018

Unistuste täitumisplaanide tegemise päev

Täna sai mulle piltselgeks, et mõnede unistuste, mida mina unistan juba aastaid,  täitumiste taga olen siiski ennekõike mina ise. Kui  oskuslikult julgen müüa või jagada oma unistusi ja rõõmu, elukogemusi  laia maailma 😉💕
Maalikunstnikuna olen seda suutnud. Õnneks!!! Kui  ma sellele mõtlen, siis see annab jaksu hakata seda ka koolitajana ja kirjutajana.
Pean lihtsalt õppima laskma end natukene rohkem turul müüma ehk leidma Maarjaga turunduse spetsialisti kaasa...

😀😋 Minust saati korraks valesti  aru. Kuuldi, et ütlen turunduse spetsialisti asemel suudluse spetsialisti vajan. Aga miks ka mitte - seegi on auväärne amet kogu elukunsti juures. Igatahes naerukaja oli Pierre´s ikka päris tükk aega 😊
Vahel on ikka vahvaid valesti arusaamisi ja kuulmisi! See annab aga asjadele vürtsi ja värvi juurde.

Niisiis, ega ma suudluse spetsialististki ära ei ütleks, kui kord leiaksin  ta oma ellu.

Aga seni läheb unistamisega asi väga asjalikuks.
Otsustasime Maarja ja Kaupoga.

Pierre kohvik - restoran oli endiselt mõnus. Viimati käisin seal kuid tagasi. Täna nägin seal esimest jõulupuud sel aastal. Teenindus oli super hea.

Veel kohtusin Martiniga www.visandiveski.ee. Ta aitab mul igasugusi asju kujundada, ka mu blogigi... Mul on usutavasti raamatu kujundaja olemas. Ja keeletoimetajad ja tõlkijad inglis keelde olemas. Kui hästi mõelda on kunstnik olemas. Ja kirjutaja ehk kirjanikki, kui leiaksin vaimu iga õhtu üles ja kui jääks aegagi kirjutada muude asjade kõrvalt...

Igatahes tänast päeva oli mulle väga vaja. Sain uut jaksu ja jõudu edasi möllada teades, et mu kõrval on nii toetavad ja armsad inimesed.

Aitäh Hannale pildi ja päeva eest.

Kommentaare ei ole: