kolmapäev, jaanuar 15, 2020

Sellele ma ei tulnudki...

... et Eesti Rahvusraamatukogu palub  raamatu "Kohvi jalaga, palun..." trükifaile lähtudes Säilituseksemlari seadusest (2017).
Ausalt öeldes, mina rumalukene ei teadnud sellestki seadusest midagi. Kirjanikuna ja autorina saan üha targemaks. 😊 Eile õhtul jahmusin üllatunult ära... Õnneks mul on Aave, kellelt saab alati seoses raamatuga selgeid ja kiireid vastuseid, ta ikka teab raamatutrükkimise tööd nagu oma kümmend sõrme. Eilegi rääkisin esmalt temaga, mis ja kuidas...  Ikka on hea kuulda teadja inimese arvamusi ja õpetusi, ka kaasaelamisi. 

Täna saatsin palutud Eesti Rahvusraamatukogule.
Päris lahe tunne.

Järgmiste  raamatudega tean juba, mis mind ees ootab...

2 kommentaari:

tiia ütles ...

Raamatudki on nüüd Eesti Rahvusraamatukogus.

Unknown ütles ...

Kuidas saate oma suhteid oma endise abikaasaga korda saata, mu mees jättis mind maha ja tõesti, ma ei lakka teda kunagi armastamast, puutusin pärast 5-aastast lahusolekut kokku dr Sacre'iga, kes on õigekirjavalaja, kes aitas mind ja mu meest tagasi mulle ja täna elame taas õnnelikult koos, võtke ühendust dr Sacrega kõigi suhetega seotud probleemide korral, kui ta teid aitab, kirjutage WhatsAppis
+2349076034359 või kirjutage talle e-posti aadressile sacretempleofpower@gmail.com

Proua Fien jaan.