pühapäev, jaanuar 05, 2020

Lugu Maarjast Naistelehes

3. jaanuari Naistelehes kirjutab Silja Maarjast.

Otsisin praegu digileheski https://naisteleht.ohtuleht.ee/ lugu, kuid mina küll ei leia seda... Õnneks mul on olemas paber - Naisteleht. Päris juhuslikult nägi seda minu isiklik abistaja Mirjam R-kioskis enne tööle tulekut ning helistas kohe mulle, et kas ostab...

Soovitan lugeda. Mulle meeldib. On siiras ja aus.

Võib - olla natuke häirib mind, et jällegi on tuntav rõhk füüsilisel puudel... Nagu see oleks tähtsam. Minu jaoks on Maarja eriliselt tavaline inimene. Sõbranna. Ta füüsilsi puudeid ma lihtsalt ei pane tähele. Nagu ei panda tähele mu ratastooli - mis on täiesti olemas, kuid mis siis sellest!
Minu meelest müüme enda unistusi ja oskusi, mitte oma puudeid!!! 😉

Siiski mulle meeldib, kuidas Silja alati kirjutab. On hea ajakirjanik.

Kommentaare ei ole: