Reede, jaanuar 24, 2020

Päevakild...

... leidsime köögis surnud ämbliku. Mina ütlesin kurvalt: üks õnn on surnud.
Paari minuti pärast leidsime köögis kaks elavat ämbliku. Mina kilkasin rõõmsasti:  kaks õnne tuleb juurde!!!

Ma pean ütlema, et ei ole iial kartnud ämblikke.
Nad on õnne toojad!

Ja siis tänane hr Helme kommetaar sotsiaalministeeriumi kampaaniale "Kõik on erinevad, kuid sama palju inimesed"  https://www.turundajateliit.ee/uudised/sotsiaalministeeriumi-kampaania-koik-on-erinevad-kuid-sama-palju-inimesed  jättis suu  mul lahti. Olen teadlikult püüdnud poliitikast mitte blogida, kuid...
Ma pean ütlema, et ma ei ole  tundnud kunagi väärakana. Kahjuks või õnneks.
Minagi olen omamoodi usklik. 
Aga ennekõige olen üks inimene paljude inimeste seas.
Ja olen selle üle uhke.
Soovin südamest, et mitte kunagi ei öelda hr  Helmele endale niiviisi... See teeb lihtsalt haiget. Muud ei midagi...
Kuid nii palju kui inimesi, nii palju inimesi.
Kui vaid jääks alles Eestimaa.
Jääks alles sallivus.
Jääks alles ARMASTUS.

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Kuidas saate oma suhteid oma endise abikaasaga korda saata, mu mees jättis mind maha ja tõesti, ma ei lakka teda kunagi armastamast, puutusin pärast 5-aastast lahusolekut kokku dr Sacre'iga, kes on õigekirjavalaja, kes aitas mind ja mu meest tagasi mulle ja täna elame taas õnnelikult koos, võtke ühendust dr Sacrega kõigi suhetega seotud probleemide korral, kui ta teid aitab, kirjutage WhatsAppis
+2349076034359 või kirjutage talle e-posti aadressile sacretempleofpower@gmail.com

Proua Fien jaan.