Pühapäev, jaanuar 26, 2020

Mitu nädalat tegin seda maali. Teadsin kohe, et teen suure sünnipäeva kingitust. Maalisin ning enne maalimist proovisin lehma joonistada... Ma ei mäleta, et kunagi varem oleksin lehmi joonistanud, ka lapsena.


Selline "Lehmakene" lehviga sai täna  kingitud maailma armsamale mammale. Minu / meie mamma sai 80 😍 See on uskumatu! Mamma on ikka super mamma. Teeb, jõuab, naerab, mõistab, toetab...

Aitäh vahva sünnipäevapeo eest!

On väga - väga - väga hea tunne  olla mammale tema inimene. Rohkem sõnu vist ei olegi vaja...

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Kuidas saate oma suhteid oma endise abikaasaga korda saata, mu mees jättis mind maha ja tõesti, ma ei lakka teda kunagi armastamast, puutusin pärast 5-aastast lahusolekut kokku dr Sacre'iga, kes on õigekirjavalaja, kes aitas mind ja mu meest tagasi mulle ja täna elame taas õnnelikult koos, võtke ühendust dr Sacrega kõigi suhetega seotud probleemide korral, kui ta teid aitab, kirjutage WhatsAppis
+2349076034359 või kirjutage talle e-posti aadressile sacretempleofpower@gmail.com

Proua Fien jaan.