teisipäev, jaanuar 21, 2020

Mu "Naine"

... jõudis üle pika aja koju. Tuli Lätist... Et minna taas  minna rippuma näitusele Elva Kultuurikeskusesse 1. veebruaril . Avamine toimub kell 14.00.  Siit leiate v äga ilusa reklaami https://elvakultuur.ee/elva-kultuurikeskus/naitusesaal/

Elva näitust tean juba aastaaega.
Nüüd tuleb jälle minu sisse see pabin, mis on alati iga näituse eel. See on heagi. Tean, et teen veel  õiget asja...
Ma olen päris omamoodi kunstnik, kellel on rohkemgi näitusi, kui teistel päris tava kunstnikkel... Oi, mina    ei taha nii segaselt mõelda ja öelda, kirjutada... Kunst on kunst. Ei ole vahet ju, mis abiga - käe, jala või suuga kunsti tehakse. Ja vahel ei ole mingi diplom ka oluline kunsti tegemisel.
Nendel teemadel arutasime põgusalt Külliga, kes tõi maali ringnäituselt koju.

Igatahes mulle meeldib olla päris omamoodi kunstnik.
Ma ei kao omamoodi olemisega hallimassi eriti ära.
Loodetavasti.

Aga nüüd lähipäevil algab mul jälle närvesööv aeg: kuidas ja kas ja kellega saan minna Elva, kas näitus õnnestub ja nii edasi...

PS Eks aeg näitab, kas ja millal maal "Naine" rahvusvahelise näitusega "Julgus elada" satub kunagi ehk USA-ssegi. Korraldajatel veel palju lahtiseid küsimusi...


Kommentaare ei ole: