kolmapäev, jaanuar 01, 2020

Head uut aastat!

2020 aasta on kestnud juba 16 tundi 8784 tunnist 😉
Hästi head 2020 aastat! 
Tulgu selgem ja mõistlikum, normaalsemalt parem aasta!

Seegi parem aastaring algab meist endist. Olla ise parem ja mõistvam on aastagi normaalsemalt parem.
Mul on jätkuvad vanad soovid ja unistused, mis jäid eelmistel aastal pooleli või ehk olid suuremad kui ühe hetke, ühe aasta omad... Täiesti uus lubadust iseendale või ka soov on: loobumine loobumistest. See tähendab, et ma ei soovi loobuda pidevalt millegist, mida soovin südamest. Vähemasti püüdlen lendletes sinna poole... Vastasel juhul ei jää viimaks minust  mitte midagi järele - ja see ei ole mulle endalegi kasulik ega vajalik...
Teised soovunistused jätan iseenda teada.
Siis olen natu siiski salapäranegi ikka veel. Salapärane ka endale ka... 😉😋  Asjades saan öelda, et egas võin endki üllatada. Egas ma ei tea alati, mida võin homme ette võtta.

Uusaasta tuli vaikselt ja nagu ikka iga aasta. Iga aasta Oodakse uusaastaimet, kuid mina küll ei tea ausalt öelda. millist imet ootan... Aknast vaadata  olid vägevad  ja võluvalt ilusad ilutulestikud. Säraküünladki särasid paariks hetkeks toas - mulle varba vahele ei lubatud... Muna õpetas kana 😋 Kuid lapsepõlves olid säraküünlad kuusepuul, loomulikult vanemate inimeste valvsa silma all... Sädemed  ja säramine mõnus alati! (Väävlihais on vaid vastik...)

Kommentaare ei ole: