neljapäev, jaanuar 02, 2020

Lumeinimest...

... ei ole tõepoolest Nele ega keegi kordagi näinud.😂
Seda rääkis tüdruk õigesti emmele.
Kuid tüdruk mõtles hoopis multikat, mida vaatas kahe päeval lugematult kordi.... Tädi Tiia hakkas juba keelama ja otsima tegevusi, et  saada last teleri eest ära... Täna tegime näiteks piparkooke (mul oli taigna jääk veel külmkapis). Jahus mängimine meeldis rohkemgi lapsele. See meenutas omakorda mulle, kuidas mina mängisin lapsena  jahuga - see oli vahepeal nii äge... Võib - olla sellepärast, et mu vana lubas jahuga ka mängida, oskangi praegu kokkada tunnetega😋 Ma ei tea, kuid mulle meeldib vahel niimoodi mõelda. Palju asju saame kaasa lapsepõlvest...
See aasta tegelikult algas toredasti. Usun, et see on hea enne aastale!!! Mul oli lapsehoidja võlu, vastutust ja toredust. Mul on tõsimeeli hea tunne, et emmed usaldavad ikka ja jälle minu hoolde omi  lapsi. Lapsi on olnud mu elus  alati. Ja saan lastega ju ilusti hakkama. Naerma ajab see , kui näiteks mõnikord keelan, siis normaalne laps välgukiirusel viriseb, et ta ei saa minust üldse aru, mida räägin 😊 See on  ju nii loogiline! Kes keelust ikka tahaks aru saada... Muud saavad aru väga hästi. Seda olen läbi aegade kõikide laste juures tähelepanud.

Aga päris lund sooviks küll näha juba!
Vastasel juhul varsti lapesd küsivad emmedelt nutikaid lume vaatamiseks... ja see oleks väga kurb...

Kommentaare ei ole: