neljapäev, jaanuar 21, 2021

21 sajand 21 aasta 21 päev


 Täna saadeti veel pilte eelmisest neljapäevast Puurmani Raamatukogu näitusest.

Pildil olen raamatukogu töötajatega Maire ja Katriniga. 

Maire kirjutas väga ilusa leheloo. Saan aru, et ilmuib Põltsamaa lehes, mis ilmub neljapäeviti ja / või Vooremaas, mis ilmub teisipäeviti ja reedeti. 
Seda enam, et lugu olevat Mairel esimene kirjutamine lehte, on hea. 
Nii tore, et ta sai minu tõttu kätt proovida  ajakirjaniku tööski.

Mul on  veel rohkem hea meel, et minu raamatut on sügavalt loetud. Seda saab leheloos hästi aru. Aitäh, Maire💖
Veel sain teada, et seksuaalsuse lugu ilmub Tervise Plussis tõenäoliselt veebruari lõpus. Mina olen loos vastaja rollis, kui mäletate ma nädal paar kirjutasin natuke sellest. Olen põnevil samuti, mis juhtub pärast ilmumist, nagu loo autor Rita. Kuid need teemad on väga olulised ligipääsuks elule, armastusele, iseendale. 

Paar päeva olen vaikinud. Blogigi mitte kirjutanud.
Vaatasin peegli.     Oma hingepeegli. 
Vaikisin. 
Mõtlesin.
Tahtsin justkui alla anda. Elu väsitab vahel nii ära... Püüa kuidas püüad, ikkagi leidub kuskil keegi, kes väidab, et nii ei saa ja nii ei ole õige, et oled kellegi jaoks nagu omand, mitte oma... Olen sellest lihtsalt väsinud... Seda ütlen üldises plaanis. Kõik muidu hästi. Ainult lollakad takistused ja piirid segavad mind lendu tõusta...
Ma võin ju särada.

Kuid kui ei oleks mul ühtegi mõõna hetke ega musti auke, oleks ka miski viltu.

Olen ainult inimene!!!

Armastus... 
Äkki ongi armastus hoopis see , mida tunned üksi olles kõikide ja kõike vastu. Kui püüad endast kõik anda, lootmata vastu saada... Mitte mõeldes, et see on armastus, mida mõtete kaudu saadad... Olles ihuüksi ja olles teadlik, et inimene ongi vaid ise ja üksi...

Leidsin hea teksti

https://www.amoremi.ee/blogi/mantra-igaks-uueks-aastaks-lasen-lahti-sellesO-mis-ei-kuulu-mulle?fbclid=IwAR1cE4rO9AplwCJvfVo4qFkt05jCnWwnTXNxRQ1lUpMle_HXdxrk2gDnBwc

Veel tean , et lähiajal tuleb üle pika aja abistajate vahetamine. Tundsin seda mõnda aega ette. See on loomulik minu puhul... Kuid,kui hästi läheb , on mul juba abistajad olemas... Seekord isegi mitte päris uued inimesed. Ma päris täpselt ei tea, kuidas asjalood kulgevad - igatahes mitte kellegi elu ei jää seisma.
Elu läheb edasi.
Pärast tänast maagilist päevagi...

Kommentaare ei ole: