teisipäev, jaanuar 05, 2021

Minu näitused Raplas ja Puurmanis

 Täna võin kindel olla, et aasta algab kahe näitusega mul:

7. jaanuaril olen Raplas ning panen Rütmani galeriisse üles oma näituse.

14. jaanuaril saan  ka Puurmani raamatukokku näituse panna.

Seekord on küll pisut teistmoodi korraldamine kui on olnud. Ma ütleksin, et isegi rahulikum. Avamisi kui selliseid tõenäoliselt ei saa olema... Aga , kui on keegi, kes soovib ja julgeb minuga kohtuda, siis mina olen nõus kuskil kohvitassi taga kunstniku ja kirjutajana jutu ajama 😊

-----------------

Täna tegelesin maalide majandusega 😂 See ajab lihtsalt halliks. Küll on mõni maal üle, ja siis jälle puudu... Veel maalimatagi... Kahte kohta jagada on päris keeruline... 

Olen tõesti tänulik,  et mul õnnestub praegusel  keerulistel koroona ajal oma näitusi teha.💖

Kommentaare ei ole: