teisipäev, jaanuar 26, 2021

 

Facebooki minu inimesed on pilte like´nud suht palju. Ma ise panin piltide napid sõnad. 

Seega, see on see unistuse ja igatsetud punaste lilledega ehk moonidega tapeet. 💖 

Üks rull jäi tervenisti üle. Ostsin igaks juhuks kaks rulli. Muster läks peaaegu hästi kokku või nurkades ei panne tähele millimeetreid, lilli palju ja igatpidi - tapeet on täpselt nii nagu peabki olema 😉 

Mina ise mässasin täna liimikausis ja liimi määrimisega. Kõikidele paanidele. Põrandal. 

Lõpuks avastasin, et olin  nõnna kõvasti tööd teinud, et põlv oli lausa punane. Nahk punetas. Olin kuidagi ära hõõrunud teise põlve vastu hoides liimipintslit... Minu puhul on normaalne nähtus - põlvedest saan aru, kuidas olen tööd teinud 😂

Olen super rahul. 

Toas tuleb veel üks sein hall, siis on eestoaseinad valmis. Tuba uue laheda ilmega. 

Eile õhtul kiskusin kollast vana tapeedi maha. Jube närvide rahustamine. Omaette. 

Siis tuldi appi. See hea töö igas vanuses lastele. Keegi ei keela "ära kisu tapeedi", vaid vastupidi. Tean, et tänapäeval ei tohi lapsi tööle panna ... Minu meelest on see vale. Kui nad ise tahavad aidata, ei või ka keelata. Tublid olid väikesed sõrmekesed...

Kommentaare ei ole: