kolmapäev, jaanuar 27, 2021

Meid, puudega inimesi püüdakse justkui karjatada!

 Ma ei soovi jälle norida kellegi kallal, eriti mitte valla teenuste süsteemi kallal. Aga kui mõõdetakse sõidupäeviku ja GPS-i järgi kilomeetrite vahet - siis see on minu jaoks alandatav. Miks on sõidupäevikus Kaagvere - Rapla - Kaagvere paarkümmend kilomeetrit sõidupäevikus rohkem kui GPS näitab.

Sorry. Läksime tõesti lühemalt teed. Tagasi teel käisin Tartus leiba koju ostmas. Nagu normaalne inimene näituse - tööpäeva lõpus tihtilugu ikka teeb. Mul ei tulnud pähegi, et  Tartust läbisõit on nii tähtis.

Mine siis veel kellegi võõra pilgu all, GPS-i jälgimisel ja / või rahalisel toetusel näiteks kuskile salakohtingule !!

 Eriti siis, kui isikliku abistaja isiklik auto on vallale tööauto...

Ligipääs  puudega inimesel eraelule  lonkab kahe jalaga. 
Teenused lonkavad samuti... 

Aga puudega inimesed soovivad eraelu, sõita kohtingule jne.

Meid, puudega inimesi püüdakse justkui karjatada. Ütles Jüri eile tabavalt. 

Mõtlesin eilsest, kas blogin sellest või mitte. Aga näris mu sees... Ma ei pea teesklema head nägu, kui mul ei ole hea... Pealegi maksan isegi  sõite. Seda enam...Kommentaare ei ole: