reede, jaanuar 29, 2021

Lahe blogi kiirpeokene ja töine reede


Tort on ülihea. Pool söödud Maarja ja Hannaga. 

Tegime kiir torti söömise, kui tulime Priiusest lavastuse / vestlusõhtu proovist ja arutelult, kuidas edasi toimetada, et kõik saaks nii olema nagu unistatud ja soovitud.

 Priiuses oli meiega Tartumaa loometalgute juht Helen.  Tegelikult tahtsin Priiuses juba pakkuda kohvi ja tordi, kõik oli kaasas. Kuid me  olime nii hoos loovatööga, et kohv  ja tort läksid hoopis meeles. 

Tordi tegin eile Mirjami abiga. Hästi lihtsalt. Biskviit, jõhvika toormoos, hapukoorekreem, kiri pohladest ja mustikatest. Endalegi üllatuseks  tuli tort väga maitsev.


Mulle tundub jälle, et hullumeelsest ideest teha vestlusõhtuid natuke üle võlvi võib siiski  tulla lahedad ja ägedad õhtud suvel. Pärast jaaniaega.  Vahepeal olin tõesti lootusetu... Ei ole mõtet siinkohal tagasi mõelda, miks ma lootusetu olin... Nüüd vaja edasi minna. Proovidega   tegeleda, toimetada pisiasjadegagi, teha projekt näiteks kindlasti Hooandjasse, reklaamida...  Mulle meeldib ausalt tegemisprotsessid. Lõpptulemused on juba minule pidu, et vaadata, kui suur töö  jäi selja taha  ning kui näen kahtegi säravat nägu - siis võin olla rahul . Vist.
 

Kommentaare ei ole: