kolmapäev, veebruar 10, 2021

Elekter...

 ... Tuleb olla energiline ning alati hoida silm peal, mis on minu ümber. Ehk naine  peab kõige oskama nägema ja lahendama, teha... 

Täna  ilmnes, et mu elektrijuhtmedesüsteemis on tõesti totaalne segadus... 11 aastat  vähemasti tean, et majapidamises lae all seinanurgas on päris ohtlik juhtmejupike . Jäänud köögiseina lammutamisest. Olen pidevalt elektrikutele , neid ikka tunnen mitut - mitut, rääkinud sellest, aga öeldud ikka, et kui varbaga torkima ei hakka, pole hullu... kunagi teeme korda... 

Nüüd ongi see hetk kunagi loodetavasti käes. Mulle räägiti , mis on mis ja vana süsteem pani pead vangutama, kuidas see võimalik on, et elekter on nagu eikuskil ... Mul on pandud uued elektrijunhtmed.

Üleliialt muretseda ei tasu. Öeldi täna mulle. Asjaga tegeleme. Usun, et paari päeva jooksul selgem või loodetavasti korraski. 

Kommentaare ei ole: