esmaspäev, veebruar 15, 2021

Märtsist vajan uutki isikliku abistajat

 See blogitus ei ole veel päris töökuulutus, kuid kellelgi tekib lugedes juba huvikene, siis  võib julgesti mu poole pöörduda näiteks lisaküsimustega. 

Olen  umbes  kuu juba mõelnud, kas vajan või ei vaja veel uut isikliku abistajat. Kuid mulle näib järjest rohkem, et vajan kedagi siiski veel isiklikke abistajatele lisaks. Mõeldes juba vestlusõhtu - projektile näiteks, siis ei oleks mõeldav , et lükkan  tööasju edasi ja edasi. Ma ei saa seda lubada. Isiklike abistajate süsteem peab kellavärk, et üleüldse teha midagi head. Teha midagi head on mu suurim soov . Loodan, et seesugune soov on  neilgi, kes vestlusõhtuga seotud on. 

Seesama mõte on iga tööga, mis teen ja milles vajan isikliku abistajat. 

Minagi pean iseendale mõtlema. Samas püüan olla väga mõistev abistajatele, kui nad mõnikord ei saa tööle tulla millegipärast omas   elus. 

Aga ma ei tea veel, kui palju tunde uut isikliku abistajat vajan. Usutavasti teda vajan rohkem väljaspool kodu... Mõelda on palju mul. Kindlasti arutan tüdrukutega veel rahulikult läbi, kui palju keegi suudab ja saab isikliku abistajana  tööl käia. 

Viimati panin tööpakkumisi üles eelmise aasta aprillis ... Päris pikk vahe on olnud uue abistaja leidmisega. See väga hea tulemus. Seda enam, peaaegu 10 kuud on olnud mul üle ootuste super aktiivne elu... 

Vahetevahel  on isegi hea leida uusi isiklikke abistajaid oma ellu. 😉

Kommentaare ei ole: