reede, veebruar 12, 2021

Head Pühvli aastat!!!

 

Head sõbralikku Metall Pühvli aastat!

Nii nagu aru saan, tuleb mul kui lambal kõige raskem ja keerulisem, kuid õnneks on mul oskus üksi hakkama saama ja end arendama.
Mulle meeldivad kaks märksõna Pühvli aastas, mis peaks olema - emotsioon ja lapsemeelsus. Olen ju lapsemeelselt emotsioonide rohke suur tüdruk. 😉
Eelmise aasta plaanid tuleb konkreetselt ellu viia mul. Mitte jääda rutiini. Minna uuega kaasa. 
See on jäänud ennustustest meelde.

Täna käidi  mind jälle hindamas. Et kas märtsist vajan isikliku abistaja teenust. Ja kui palju...  Eile sain teada, et ametnikud praegu eriti kodukülastusi ei tee, kutsuti mind hoopis sotsiaalteenustekeskusesse. Ütlesin, et neil  on vaja mind hinnata, mitte mul end - olen ammu iseend hinnatud. Saan aru, et sotstöötajatele on tehtud ettekirjutusi. Kuid ma ei saa aru, kuidas kodud on ohtlikumad ametnikkele, kui sotskeskused klienditele... Mõtlesin veel  soovitada zoomi, kuid ei soovitanud. Mul tõesti kahju ka sotstöötajatest, kes on arvatavasti mitme tule vahel. Jah, ollakse harjutud, et jooksen kohe igale poole kui vaja. Seekord läksin teist teed, sest oleksin pidanud taas plaane ja asju ümbermänginud, kuna teadsin paar nädalat, et saavad tulla ka koju... 
    Hindamine oli füüsilises võtmes oli ikka nii nagu ikka, kas pissimine ja söömine on normaalne... Huvitav, milline pissimine sotsiaalselt oleks ebanormaalne... Saan aru, et kõrvalekalded on juba meditsiinilised, kuid see minu meelest teine hinnang. Ühesõnaga, kui isikliku abistaja füüsilise abiga peaksin olema iseseisev, siis hinnangu ei saa mitte kuidagi öelda, kui hea kokkaja olen, kuigi füüsiliselt vajan tõesti abi. Lõpuks sooviti alles minu soove, plaane ja unistusi... Ühesõnaga, kui mu teha oleks, siis teeksin hindamissüstetemi natu ümber.
Testisin ka nö seksi - abistaja saamise, kuigi minu meelest, peaks temagi olema isiklik abistaja , kes abistab sexi asjas. Oldi hämmingus, kuidas ta seksib... Rahu sai, kui ütlesin, et ta ei seksi, vaid abistab... 
Kuigi võimalik on seegi, et klient ja isiklik abistaja armuvad... nagu igas töökohas on see võimalik... 

Selleks korraks on mitmeks aastaks tapeet igas seinas, kuhu tahtsin panna. 

Kommentaare ei ole: