esmaspäev, mai 24, 2021

Vana on kindlasti uhke ja õnnelik!

 Mul oli täna facebookis väikene loosimine raamatu reklaami jagajate vahel. Loosimäng kestis paar nädalat. Lihtsalt panen video siiagi. Mulle tundub, et video ja loosimine tuli hästi välja. Kõik oli aus. 

Ja Meriliniga saame see nädal kokku, siis annan raamatu pidulikult üle. 

Loosimispäevaks valisin oma vanaema 107 sünniaastapäeva. Ma arvan, midagi paremat poleks vana oodanud ega tahtnudki...  See väike rõõmus loosimäng oli ja on miskit uut minu endalegi. Kui 11. mail  alustasin , egas ma ei kujutanud ette, kuidas õnnestub... Usun hetkel, et õnnestus hästi.     Osavõtjad oli. Loosimime oli avalik videos. 

Mulle hakkab isegi mu enda hääl meeldima. Peaks pidevalt videosid tegema, siis saaksin hea kontakti oma häälega ka. Ja kui ma ei unusta hingata, siis on hääldus suht selge.

Vana on kindlasti mu üle uhke ja õnnelik, kus ta ka poleks.
Mina olen tänulik talle, et ta  õpetas mind elu üle järele mõtlema💕 

Kommentaare ei ole: