laupäev, mai 29, 2021

Võluvalt lahe päev oli eile

Selle kevade pikim väga asine ja lahe päev. Jõudsin plaanitult igasse kohta, kuhu soovisin ning teha ja olla.   Isegi tegin rännaku omaenda Põhjanaela väravani. Kuid mis seal taga on, see mind praegu ei huvita... Sinnani on veel väga pikk tee mul käia...  Minu meelest, alati polegi hea piiluta, mis on ühe või teise värava taga. Ükskord tuleb ikka see õige hetk, kui üks või teine värav avaneb... Seni tuleb kulgeda.. 

Andsin Merilinile pidulikult kätte võidu raamatu. Kohvikus "Mandel". Armas pisi kohvik. Müüjanna sai minust suurepäraselt aru. Minu valik oli vaarika - sidruni kook - ei pane ju imestama... Väga maitsev kook. (Minu ainuke söömine eilsel päeval. Ei olnud aega süüa ega ei tahtnud. Enne keskööd koju jõudes olin küll juba näljane ja sõin.)

Merkaga kohtuda üle aastate oli vahva ja vinge. Ta oli aastaid tagasi mu isiklik abistaja muide... Jutu jätkuks kauemaks. 


Hommikul käisin taas Priiuse seltsimajas vestlusõhtu proovi tegemas.

EEEE loob ja tuleb igal juhul!!

Kaltsunukke, suuri hüpik kaltsunukke vajan. Kolm - viis nukku. Kel on, palun andke mulle märku. Nukke saate pärast etendusi endale tagasi, kui soov. 

Tuleb kiritõlke. Loodan, et siis kuulatakse mind, mitte mu isikliku abistajat nagu tihti juhtub. Fookus on siiski vestlusõhtul minul. Mina inspireerin julgelt elama ja omaenda takistusi ületama. Hea ja naergi tuleb läbi pisikese raskuse vaeva ja valu, iseenda kasvamine on valu kaudu. See on elus alati nii. Vähemasti minul, ja usun, et paljudel on nii. Ka  Carmen usub ja räägib niimoodi.

Vestlusõhtuteks tuleb soenguidki proovida. 

Eile oli selline. 

Ja kleite.

Pisiasju palju, millele mõelda, et laval olla hea ja mugav, kena minulik.

Eile õhtul käisin Põlvas kohtumisõhtul Carmen Pritsoniga. Usun, et andsime üksteisele rohkem kui aimame. Mina  sain küll palju juurde, et püsida omal teel💗  

Kommentaare ei ole: