pühapäev, veebruar 19, 2023

Kolm päeva ja paar tundi veel...

 

... ja ongi see maagiline kuupäev.

23.02.2023. Minu kõige maagilisem sünna. 

See on nii eriline kuupäev, et ei mõtlegi vanusele. Vaid sellele, kuidas soovides luua soove ellu.  Veel mõnda aega tagasi poleks ma julgenud  sedasi mõeldagi... Vanus ei ole takistus. On hetki, kus meenutan ise, kui vana ma siiski olen... Ja ikka tean, et täispotentsiaali leidmine veel ees. Iga päev. Iga hetk võiks leida endale täispotentsiaal, kuigi me ei mõtle tihti sedasi... Pigem virisedakse, miks ei ole seda ja toda... Miks olen nii vana, oleks noorem küll siis unistaks ja teeks... Jumal hoia, kes ütles, et kõrges vanuses ei ole tänaseid plaane, kui... Siin kohal kirjutan seda    kuid  hiljem, mõni teinekord... Täna mõtlen ja kirjutan positiivsemalt. Tajun ja tean, et mul on küll palju asju tegemata, on unistusi, mida hakkan julgema suurelt unistama... usaldades iseend ning ka universumit... Ja küsides endalt uuesti ja uuesti, kes ma ikkagi olen, mis on minu ülesanne siin elus... Õppides raskusi kergesti võtma, kuid see ei tähenda üldse mitte seda, et peidan pea liiva... Probleemid on lahendamisteks...

Õnneks on mul veel aega lihvida, kuidas oma soovi täpselt mõtetes selgelt öelda iseendale ning kogu universumile. Ma pole rohkem oohhoo, kui eluaeg. Räägin lihtsalt asjadest rohkem julgemalt. Enne oli see rohkem vaikiv osa minu sees...   Ma isegi kartsin iseenda soove soovida vahetevahel, kuid tean paljud, mida olen hästi vägevalt ja jõudsalt soovinud, on täide läinud... kuidagi ringiga ja väga seletamatudel eluimedega...  

Suurt pidu ei tee, kuid eks iga pidu on eriline ja mõõtmatu, kui hakata teisiti mõtlema. Siiagi väike kutse neile, kes soovivad ehk minuga koos olla lähemal või kaugemal sel maagilisel ajal.

23.02.2023

23.02

Minu elu kõige maagilisema sünna aja

KUTSE

Palun tule soovima koos minuga iseendale

uut ja suurt loome lõpmatu loova armastuse ja õnne energia.

Tule veidi varem kui kell 23.02 mulle külla.

20.23 oleks parem olla kohal super hea tujuga,

mis on mulle lahedam kink ja Sinu endale ka.

Hommikul ja päisepäeva ajal ei leia sa mind kodust. 

Jõuan koju õhtul 18. ikka. Röövin end lihtsalt vahepeal ära.

Muudame maagilisel minu sünnipäeval oma suurt suurt unistust veelgi suuremaks -

 läheb täidegi. 

Peab uskuma ja teadma, et imed on sinu ja minu sees. 

Tean, et saab olema väga eriline hetk ja eriline päev.

Sinu Tiia

PS  Prints, veel aega Tiiatibu kink leida ning mind ka! Tiia elu: King nr 55 (tiiajarvpold.ee) JA paluks numbrit mitte vaadata... Ikka vaid mind ...  Nalja ka ju peab olema.

Kommentaare ei ole: