laupäev, veebruar 18, 2023

Omas mullis ehk tulge külla, leiate näituselt

 Nii, muutsin kihvtimaks taas oma elamist... Suures toas tegin taas laheda näituse ja kodukontori pluss ateljee. Veel päris valmis kõik ei ole, kuid päris valmis ei saagi kodus ealeski. Selline kujundus meeldib mulle eriti. Momendil. Täna sai asju edasi - tagasi tassitud, aga üks nurk on minu looming. Diplomitest minu oma nimekaartideni... Kõik see, millega olen loominguliselt jõudnud praegusse hetke... Ma ei teagi, kas seda on vähe või palju. Tean, et lahedaid ja loovaid asju sadu ees veel... 😍 


Tagatuba jääb mulle olemise ja magamistoaks. Seal saab olema vaid üks kaks maali. Voodit veel pole, kuid sein juba ootab ... See riiul, roosaks sai eelmine aasta värvitud, ootas täpselt sinna seina panemist viis kuus aastat. Kui ostsin, teadsin kohe läheh... Minulik, et kõik võtab kuidagi kauem aega või juhtub siis, kui on täpselt õige aeg 💖  Meeletult kannatlik olen ikka vahel, kuigi ootamisajal ei saa sellest ise arugi... Tagant järele mõtlen issakene jälle ei andnud alla, ära ootasin... 

Aga mu kunstinäitus hakkab tihti vahelduma. Ees on näitused.., 
Seinal on töid parem hoida, kui kottides ja kastides... Lõpuks olen  ikkagi maailma parim mäkerdaja, miks siis peaksin oma super vahvat loomingut peitma pimedatesse nurkadesse... Kui kiirgab rõõmu 💖

Kommentaare ei ole: