teisipäev, veebruar 07, 2023

Näitused ees... Oli üleüldse tõsine tööpäev

 Niisiis, mulle näib, et vähemasti kevadeni tuleb näituste graafik päris korralikult tihe. Mitte midagi ei saa sada protsendi öelda, kuid tänane tõotas seda küll.

Aprillis olen näitusega kindlapeale Mulgimaal. Täpsemalt sellest märtsi lõppu poole.

Mul rõõm ja ainult rõõm, et tööd jagub. 

Ja mitte ainult oma näitustega. See aasta tõotab palju põnevat ja lahedaid projekte ja asju veel. Neiski on tähtis roll minu endal ja mu loomingul üldse. Kõigel proovin anda parima endast. Ja mis tähtsam, saan olla armastuse ja rõõmuga  kohal. Nagu olete ehk aru saanud, mu lugejad, ma ei tee miskit vastumeelt ja tuimalt, et lihtsalt võiks teha või taolist - see pole ju mina... Kindlasti tööd palju. Loomist palju. Armasta ja siis tuleb  ka töö ja loomine ja kergus selle taga. See on tõeline kunst. 

Ainult vajan väga häid isiklike abistajaid. Tean, et sellised  super isiklikud abistajad on olemas mul, kuid vajan veel lisa. Mu elutempo läheb võib - olla veel kiiremaks, ja sellega pean mina arvestama. 

Sai helistatud. Sai kirjutatud. Sai lauldud. Sai hakatud elamist ümber kujundama (jälle!). Sai möllatud prügimajandusega, mitte aind kodu raames. Sai tegeletud korteriühistu asjadega. Sai Pätut hoitud ravitud, kuigi päev oli ta taas tilguti all kliinikus (homme jälle läheb, täna õhtul oli veidi rohkem  eluvaimu sees).  Sai lihtsalt kohvitatud ja teed juua... Täitsa nagu tööpäev või mis... 

Kommentaare ei ole: