laupäev, veebruar 25, 2023

Vähe teatakse, et...

 

... võin õhtuti mõnusasti lebotata... 😁 

Vahetevahel on ikka lebolt kõik lahti  lasta ja lihtsalt olla. 

Aga jah, mu super isiklikel abistajatel on oma eludki, millega pean arvestama. Nad tulevad - lähevad, mõned tulevad teatud aja pärast tagasi minu juurde tööle ja lähevad taas... Elu ringleb meil kõikidel. Nii peabki. Et anda iseendale vürtsi ja magusat. Nii olen mõnda aega teadnud, et mul tuleb taas leida uus isiklik abistaja või uued... Kui mitu uut inimest, see oleneb paljudest asjaoludest. Peendus tean mina ise, millega kõigega pean arvestama. Samas tean, et leian uue(d) inimese(d), kes hakkavad osa saama minu elumöllust olles mu käed - jalad. Sest ei mina ega keegi ei saa jätta proovimata või tegemata neid asju, mis viib  edasi. Tean ja usun, et kuskil on keegi, kes sooviks proovida uut tööd ja teha põnevat. 😉  


Mu head abistajad ei kao mu elust kuhugile, lihtsalt lähevad rohkem oma ellu.


  

Kommentaare ei ole: