esmaspäev, veebruar 06, 2023

Kass Pätult

 Arvan, et Pätu mõtleks ja blogiks niiviisi:

Ma elan siiski veel ja ei anna alla. Mul on väga pahasti, kuid hetkel olen rahulikult kodus. Isegi Bongo ei kiusa mind, tuli tervitama lihtsalt... Jagasime rõõmsasti sõbra Bongoga kaussegi, mida tihti ei saa - olemee vaid kassid, Praegu ei ole mul suurt isu, las Bongo õgib minu eestki. Mina pean jooma, praegu joongi... Kolm päeva ei joonud... Täna avastati väike loomakliinikus FIK OÜ, et mul ka neerudes probleem. Ja olin tilguti all. Pean veel mitu päeva käima tilguti all. Aga mulle meeldib Silluga rallida.
Öösel lamendasin lillepottide ja nõudega. Ma olin paanikas, ei saanud paljust aru, tahtsin põgeneda... Hommikul Tiia ja Silver köögipildi nähes, olid ikka kohkunud... Tean, et andestasid mulle. Mul oli paha, pidin kuidagi märku andma... Loodan, et nüüd sain õige ravi. Natuke olen murelik, sest ma ei tea, kui kalliks ravi läheb... Olen siiski tänulik ja õnnelik, et minule andi veel võimalus näha rõõmsat kassielu edasi seni kuni eluks💓 Mind armastakse ikka väga palju...


Kommentaare ei ole: