esmaspäev, märts 25, 2024

Homme tuleb oranz päev...

 ... ja üle pika aja lokkidega 😀


Võtan homme aja endale. Rallin päälinna. 
Noh, võib küll arvata, et ma koguaeg rallin ja lendan ringi, kuid see pole üldse niiviisi.  Päriselt ka. Kuni eilseni olin 17 päeva toas. Ei saanud õue õhku nuusutadagi. Tõsi, avatud aknast sain siiski kevadet hingada. See pole aga jälle see, mis minna ise välja. 
See on aga minu elu. 
Ja ma ei nutta. Milleks nutt...
Kõik loevad ja näevad rallimisi ja toimetusi ning ei suuda mõeldagi, kui palju tegelikult olengi vaid toas. Ma ei saa väga hästi öelda, et palju kodus... sest kodus olla võib tähendada ka korrakski õueski käimist... 
Olen harjunud sellise seinast seina olemisega. Kord pikalt seinte vahel, nii et keegi teine ei pane seda tähelegi peale minu enda, kord jälle rallin sajaga ringi, Toimetan - tegutsen mõlemal juhul. 

Kommentaare ei ole: