esmaspäev, märts 04, 2024

Ohtlik või uskumatu värk

Mina ei joo iial enam väikeses pakendis smuutit!!!

Eelmisel esmaspäeval, kui olime teel Kristiga hädas küpsisega mu kurgus, samal ajal oli veel kummaline asi... Kristi tõmbas mu suust lima... Me ei  saanud aru, mis see on... Ei olnud okse. See oli lima, mida tuli aina juurde... Lima , millega lapsed mängivad...

Mõtlesime Kristiga lõpuks välja, mis see võis olla. Sai tehtud ka katse, mitte enam mu suus, kas oletus peab paika. Tulemus jahmatav.
Kuna ma kannan hambaproteese, siis kasutan ka proteesiliime. Seekord olin pannud Corecat, mis pole küll mu lemmik, kuid vaatan vahel ka soodushinda. Nii. Ploomi smuutii hakkas hambaproteesiliimiga reaktsiooni tegema - paisus limaks...
Sellist asja pole elus veel näinud, et söök - jook keemilises reaktsioonis hambaproteesiliimiga. Oligi lima valmis ja ilma minu tatitagi.
Õudsus... 
Siis lendasid hambad suust... Kuid kurgulagi liimine... Olin ju enne juhtumit joonud smuutit ja ma iei saa välistada, et küpsisetükk takerduski limasse... 

Loo moraal. Mõelge, milliseid parim enne keemiat on poed täis! Ja sööme - joome, mõtlemata, mis reaktsioonid võivad kehaski toimuda... Anname lastele ka... Aga vanaemade mannapuder kodumoosiga on kahjulik - tule taevas appi, eks ole...

Samas ega proteesiliimgi just parim pole kasutada, kuid ilma ka ei saa... Midagi sellist polnud ma aastatega tõepoolest veel kogenud.

2 kommentaari:

Tõnu Karu ütles ...

Üpris jabur lugu ja kinnitus, et Cortega on korralik toode!

tiia ütles ...

On jabur lugu. Aga smuuti..