pühapäev, märts 10, 2024

Vahel tuleb endki üllatada naiselikus väes

Mul polnud aimugi, et tänane´juuste värvimise õhtu lõpeb nõnna kelmikalt. Meil Nansyga.   Sellist naiseliku väge iseendas pole ma näinudki või unustanud... Vist. ´Vähemasti piltidel... Oi, ma pisut kartsin ka selliseid pilte teha - päriselt ka 😀😂 Aga siis mõtlesin, et olen pagan võtaks ilus naine. Meil oli lõbus ka Nansyga. Miks pagan pihta ei võiks üks pühapäeva õhtu just selline naiselik... Kelmikas. Iseendki üllatav.  

Ei loe mitte midagi. 

Mina olen mina. 

Ja ma elan vaid kord. 

Ikka ja jälle pean tõdema, et oma aastatele ma ei mõtle. Ehk siis 25 ja nii see jääb...  Hing ju särab. Rõõmutseb. Kuigi argimuresid on ka üle pea... Oskan olla vaid mina ise, kes teab, et murede taga on alati lahenduste leidmis rõõm. 😀😍 


Naiselik mäng on tõsine mäng, mida tuleb nauditavat mängida. 

Kommentaare ei ole: