kolmapäev, märts 13, 2024

Peeglike, peeglike hommikul seina peal...

 

... KES on kauneim tänases päevas? 

Peegli vastus: 
Eks sina printsess Tiia!! Ära kunagi unusta, et oled parim printsess iseendale... 


Iga hommik vaatan tõepoolest kas või korraks peeglisse. Ütlen iseendale miskit head. Üks kõik, milline padi näos või kui sassis juuksed.

See olen ju ikka mina ise. Igal hommikul. Täpselt selline nagu olen. Ei ilusam ega inetum. Ei parem ega halvem. 


Olen tähelepanud ikka ja jälle, kuidas kardetakse hommikuti peeglisse vaatamist... 
Minagi pole tahtnud seda teha. Peeglisse vaatamist hommnikuti. See tundus nii kohutavalt hirmus... Nüüd olen aastatega õppinud vaatama. See on hoopis vahvalt kihvt. On hommikuid, kus naeran laginal öösoenguid - Väikese Nõia või Kunksmoori  soengud. Pole olemas lahedamat asja, kui alustada päeva naeratusega iseendale. Et sinust algabki kõik...  See aitab luua ka mõnusat suhtlemist iseendaga. Olgu ja tulgu päev, milline iganes. 

Täna hommikul polnudki juuksed nii sassis. Ma isegi natu pettusin 😋 Tahtsin head pildi... Aga öö oli mõnus. Sain juuksed lahti magada. Seda naudingut mul iga öö pole. Kui mul hommikul kammijat  pole, siis magan patsiga... 

Praegu ei saa ma küll aru, miks karta hommikul peeglit. Või hoopis iseend... Mina küll igatsen vahetevahel välja paista täpselt selline nagu olengi. Vahel nii öelda kergelt lohakam või teisi sõnu, alati ei saa näha välja harjutud ilus... Ja mis on olla aga endale harjutud ilus ja  parim... Kas siis, kui ma pole  kammitud ja lakitud, ei olegi ka enda meelest ma ilus ja parim... Olen ikka ju seesama Tiia. Lihtsalt magasin oma juuksed rahulikult sassi nähes undki.😂Muud hullu ju ei olegi. 
Minu olemus ikka ju sama. 
Igal hommikul.
Igal õhtul.
Seni kuni leian iseenda keha - hingega tasakaalu, olen ilus ja parim iseendale. Ka kõige keerulisematel hetkedel. Teised võivad arvata minust mida tahes... See on juba nende rõõm või mure.

Igatahes hommikul pilgu heit peegli pole patt.
See tõstab ja äratab üles. 
Kommentaare ei ole: