reede, oktoober 20, 2006

ehhee!!!!!!!!!! mõni hetk on uskumatu

olin 2 päeva pereteraapia kursustel. täitsa meeldib jälle akadeemiliselt ajudega tööd teha. kuid täna üllatusin siiralt, kui lektor minult küsis: kas sul raske ei ole... viivuks olin sõnatu. ma ei saanud pihta, kus see raskus olema peab... ma nagu teadsin, kuhu oma raha eest sattunud olin - nõustajaks olen ju pool elu soovinud õppida ja... nüüd raske :D rasked teemad minu jaoks...
nagu oma raha eest kursustelt raskusi osta - sorry ma ei suvatse. :) neid jätkub mul piisavalt rahatagi :) :P
eeee, hämmastavad hoiakud ikka meil! ega midagi - tuleb lihtsalt naeratusega rajada teeeraja ka psühholoogia maailma taas. rajada sealt teed edasi, kus katkes ülikoolis... läbida muid kuristikke :)
aa mul jäi ühest hetkest veel hästi imelik tunne. soovisin puudega lapse sünni stressi kommenteerida. sest arvasin, et olen EHK õige inimene seda teemat kommima - kuid mind lihtsalt ei kuuldud ega nähtud... muud ma nagu ei julgenud kommida või muust oma arvamust avaldada... kuigi mõttes pidevalt tegin seda.
Ok! siis mõtlesin küll - sry tiia, kas sa oled sattunud õigel ajal õigesse kohta :P ja nüüd soovin kiuste edasi õppida :D olgu kas või hambad ristis, kuid uskumatu maailm peab kord arusaama, et maailmas võib olla hoopis muud ka, kui näiline must - valge maailm :) et pole üksnes tiia ja tema ratastool...
võib - olla liialdan jälle. olen jälle pahake...
kursusekaaslased toredad.

siis mõtlesin gnld rahvale ja ka oma ühingule ja psühholoog kaupole - positiivsed hetked, mis on uskumatult positiivsed esimesest hetkest.

aa see on pagana hea enesekehtestemise õppus :)

muidu kursus üsna hea. vähemalt targemaks saab, saab meelde tuletada psühholoogiat.

jooksime mariga täna koju. ihii, natz üle kilomeeetri sain autoga! isegi hääletada polnud vaja :p piret sõitis mööda ja kutsus peale. mari aga keeras sealsamas auto juures tartu poole tagasi, tal oli vaja jõuda kiiresti linna tagasi.
polnudki piretit paar nädalat näinud. temagi tuli koolist.

homme, ei juba täna sõidan tallinna. bussipilet on juba rahakotis. loodan ja usun, et kaotsi ma ei lähe :) ja saab olema hiiglama tore kristi perega :)

rõõmu kõigile ::))

nb! andeks, et kohati on text hüplik. olen väsinud...

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Valel ajal õiges kohas:) Kalli