esmaspäev, oktoober 23, 2006

Suur õnn on olla hull - ent seda õnne tunneb ainult hull:P

Tulin täna Tallinnast. Kõigepealt tahan tänada SEBE bussi reisisaatjat (kella 15.00 väljumisega Tallinn-Tartu buss), kes mind väga hästi bussi minnes selja tagant toetas, ja oli muidu hästi sõbralik.

Sel reedel Tallinna sõites istusin bussiga liiklusummikus ja mõtlesin - ma ei taha ikkagi autot, jala saab kiiremini:P.

Kristi ja Lärri olid ilusti vastas ja pabistasid juba, et kuhu ma jään. Aga mina olin Ülemiste juures liiklusummikus. Kristi ja Lärri kodu juures palusin Lärrit rulluisud jalga panna ja niiviisi ratastooli lükata. Lärri küsis, kas ma olen ikka VÄGA KINDEL, mida ma palun. Kuigi just enne seda oli ta mulle rääkinud, et liigub linnas rulluiskudega. Jah - ma olin HULLUMEELSELT VÄGA KINDEL ! Ja Lärri panigi uisud jalga. Siis tuli Kristi Kris'uga lasteaiast, ja ta küsis omakorda Lärri käest "Kas sa oled hulluks läinud - sa tapad Tiia ära !" Lärri vastas väga rahulikult: "Mina ei ole hull - Tiia ISE on hull !" Ja siis me kihutasime paar tänavavahet edasi. Jumalast alternatiivne liiklemisviis:P Mida ma olen ammu tahtnud ära proovida. Mul ei olnud ainult turvavööd - ratastoolikasutaja standardvarustusse need esialgu veel ei kuulu. Aga nagu juuresolevalt illustratsioonilt näha, jäin ellu, ja kinnitan, et Lärri jäi ka. Aga järgmine kord muretseme nii turvavöö kui kiivri ja lähme vanalinna tuuritama - erivajadused nõuavad erilisi abivahendeid:P Kuigi seda Lärri ei lubanud. Et liiga ohtlik:P Kuid loodan, et ta mõtleb ümber - seekord ma ju katki ei läinud:) Ja Kristi kommis, et sellist pilti nägi Tallinn küll esimest korda. Aga oli ka tagumine aeg:P

Eile käisin taas koolitusel. Sedapuhku seksuaalsuse teemal. Väga hea koolitus oli - kuigi rõhk oli vaimupuuetega inimestel. Aga seda tingis lihtsalt seltskond, kes kohal oli. Sain vähemalt kontakte ja loodan, et Ühinguga saame midagigi ära teha, et muutuksid hoiakud ka füüsilise erivajadusega inimeste seksuaalsuse suhtes.

Täna oli mul bussi vastas Liis. Õhtu lõpuks kallasime teineteisele porgandimehu sisse - nagu Liis lubas mulle kallata. Aga mina kallasin vastu. Ja Maarja sai ka oma jao kätte:P Nüüd lähen magama. Ja äkki näen unes lendamist - rulluiskudega:P

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hullumeelsus kaunistab inimest :)
Aga tead, Tiia, mul on selg jumala tuksis - öösel ei saanud magada ja nüüd ei saa liigutada :( Ehk läheb nädala lõpupoole paremaks.

Tiia ütles ...

loodan, et su selg pole üksnes minu pärast läbi... vaid ka voodi on pisut süüdi...

usun, et sul parem.

ma tõesti ei tahtnud sulle liiga teha...