neljapäev, oktoober 26, 2006

Hämmastav kõik see lugulaul :)

Meie LEEPÜ 1. suurem infopäev toimub 4. novembril algusega kell 16.00 Tartus, Tartu Hotellis. See on nüüd kindel. Ehk on siingi soovijaid, kes tõesti südamest soovivad osavõtta infopäevast ning üldse kaasa rääkida perede teemadel , palun andke teada mulle aadressil tiia@lux.ee . Kindlasti teised saavad lugeda ja kuulda pressikaid meedias, kes ei ole veel sõltuvad mu blogi lugemisest :) (Õnnekski ehk :P )
Huvi on meie ühingu tegemiste ja põhimõttede vastu suhteliselt hea. Arvestades seda, kui noor ühing oleme ning me pole veel saanud end väga avalikult näitada.
Hämmastav on minu jaoks see, et mõned tulijad - soovijad ei ole ajalise valikuga infopäevaks rahul. Hea asi toimub neile ebasobival hetkel. Vabandan siiralt nende inimeste eest, kellega ei suuda arvestada! Igalühel tuleb teha elus valik! Ühte sobivat aega, mis oleks vastuvõetav absoluutselt kõigile ei ole olemas. Usutavasti ei jää see infopäev esimeseks ja viimaseks suuremaks ürituseks, seega paljudel on veel võimalus mitmeid kordi tulla ja olla LEEPÜ üritustele.
Samas on hästi soe tunne südames, kui keegi vabandab minu ja meie ühingu ees, et tal miskit muud ees, kuid sellegipoolest on meiega hinges.

Laupäeval on Sillaotsa koolil on sünnipäevapidu. Ma ei ole suutnud otsustada veel, kas lähen. Kas füüsiliselt jaksan. Tegelikult soovin minna. Ei olegi kunagi käinud kooli kokkutulekul, hea oleks koolikaaslasi taas näha ju :)

Ilmajaam ähvardab karmi tormi . Imestan, kui elekter ära ei lähe. Meil on sageli sügisel/talvel juba väikese tuulega elekter ära ja siis pole vett ega sooja . 17 a jooksul olen siin Kaagveres ikka 4...5 nädalat vooluta elanud. Kooliajal õppisin nädala küünlavalgel, kuid siis oli ahjusoojus ja kaevuvesi.
Elektrita olles mõtlen ikka, et tänapäeva mugavused on üleüldse enamus inimkonna ära hellitanud. :)

Kommentaare ei ole: