laupäev, oktoober 28, 2006

Küllalt rahulik torm ning hea nali peapesuga :)

Seekordne torm oli küllalt rahulik. Täna kadus 2x 10-ks minutiks elekter. Päev on msn jamanud, ei funktsi. Õhtul lubas korraks sisse...
Eelmine aasta jaanuaris oli palju jubedam torm. Olin siis Puiesteel üksinda Morelliga kodus. Keskööl lõi tuul köögiakna valla. Mina ei ulatanud aknani. Seega külm tuli kohinal elamisse. Sulgesin toaukse. Õnneks hakkas flirt.ee´s keegi hästi armas kutt minuga suhtlema ningt taipas, et mul on õudne. Rahustas mind hommikuni. Mul oli hästi soe tunnne. Pärast tormiööd küsis ta veel, kas mul on kõik korras . Rohkem ei ole me suhtlenud.
Ma põhimõtteliselt ei helistanud abistajale, kuigi ta palus helistada, kui miskit hullu juhtub. Lahtine köögiaken polnud veel kõige hullem. Tea(dsi)n, et pean häda olukorras endale lootma, et iga pisiasja peale ei saa abi joosta.
Kas mul külm polnud... Tegelikult värisesin külmast, kuid ma ei julgenud voodi heita - iga hetk võis ju keegi aknas sisse tungida ning voodist üles ajamisega oleks läinud min minut... Kuid mees internetis oli sõbralik ja julgustas ja mida iganes!
Morru oli noor kutsikas. Kartis samuti.
Aknataga kolisesid katused, undas tuul ja tuisk...


Dshussi all sai täna nalja :D Abistaja ajas kogemata 2 gnld pudelit segi. Juustele sai enriching codintioner asemel moisturizing hand & body lotion. Eks hommme paistab, kuidas kreem mõjub juustele palsami asemel :P Kusjuures Anita mõtles, miks nii kummaline on palsam seekord. Mina ei vaatanud puddelit, mul olid silmad kinni.
Igatahes me saime kõvasti naerda. Meil mõlemal ei ole õnnestunud varemalt kehakreemiga pead pesta :D :D :D

Kommentaare ei ole: